Hoppa till innehåll

JONAS LARSSON ÅKERI

HÄSTAR

HÄSTAR

Stallet inrymmer ett antal avelsston och unghästar i varierande åldrar

Du är varmt välkommen till vårt stall och möta våra hästar. Kanske du finner någon som faller dig i smaken och som du tror vill bli din livskamrat.

HÄSTAVEL

Vi har sedan generationer tillbaka bedrivit hästavel och kan idag erbjuda hästar med goda egenskaper för både hoppning och dressyr. Vi rider in och utbildar våra unghästar och förbereder dom för unghästchampionat och kommande framtid som tävlingshästar.

HÄSTAR

TILL SALU

Just Click and See
f: 2009, e: Click and Cash u: Just See ue: Cagancho
Segrande hoppsto Riksstoutställningens delfinal i Flyinge 2012. ”Clickis” nedkom den 2/6 2013 med ett hingstföl e: Casir Ask  som fått namnet Just Ask. Sommaren har de tillbringat på bete tillsammans med ”Wilma” och hennes son e: Click and Cash. Under hösten/vintern 2013 ska ”Clickis” komma igång med sin utbildning och vi ser fram emot att få jobba vidare med henne.
Cant Wait
Sto, född 2003, e: Cagancho u: Just Wait ue: Lemon
”Wilma” nedkom den 1/6 2013 med ett hingstföl e:Click and Cash som fått namnet Just Click. De har precis som ”Clickis” tillbringat sommaren på bete. ”Wilma” är en väldigt god mor och tar sig an jobbet med stort engagemang. ”Wilma” kommer att fortsätta sin karriär i avelsboxen så småningom.
Just Click and Wait
Sto född 2010, e: Click and Cash u: Don´t Wait ue: Cagancho. 
Segrande hoppsto Rikstoutställningens delfinal i Laholm 2013. Vidareutbildningen fortgår med sikte på årgångschampionaten.